Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631) ; Licencja ustawowa
Przemysł rolno-spożywczy - czasopisma ; Żywność - czasopisma ; Żywność - jakość - czasopisma
Vol. 1 (January - December 1936) - vol. 25, no. 6 (1960).
oai:cybra.p.lodz.pl:6983 ; DBCS-- F-ukł.alf. (P-188) ; ISSN 0022-1147
Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2015-02-20
2013-08-07
4
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/7689
Edition name | Date |
---|---|
Food Research vol. 19 no. 5 (1954) | 2015-02-20 |
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists
Institute of Food Technologists