Wyczański, Sławomir ; Świechowski, Czesław
Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
masy czekoladowe - produkcja ; wyroby czekoladowe - formowania ; masy czekoladowe - nadzienie ; masy czekoladowe
Szczypiorski, Walenty. Red. tech. ; Wiewiórowa, Sylwina. Red. WPLiS
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2022-04-04
2022-01-13
0
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/23842
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Formowanie mas czekoladowych | 2022-04-04 |