Wydawnictwo Przemysłu Lekkiego i Spożywczego
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
produkcja pieczywa ; automatyzacja procesu produkcji piekarskiej ; mechanizacja procesu produkcji piekarskiej ; produkcja pieczywa cukierniczego
Wydanie II poprawione i uzupełnione. ; Książka jest przeznaczona dla uczniów klasy V technikumprzemysłu spożywczego - wydział technologii piekarstwa.i stanowi część III podręcznika opracowanego wg programunauczania.
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
Dec 9, 2021
Dec 7, 2021
0
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/23722
Edition name | Date |
---|---|
Technologia piekarstwa. Część III | Dec 9, 2021 |
Reński, Antoni. Wiśniowski, Kazimierz.