Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
piekarstwo ; przepisy technologiczne ; ciasta mieszane ; ciasta żytnie ; ciasta pszenne ; tworzenie się ciasta ; wyroby piekarskie ; produkcja piekarska ; przemysł piekarski ; klasyfikacja mąki
wyd. 8 ; Książka zatwierdzona przez Ministra Oświaty i Wychowania do użytku uczniów kl. I i II zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - piekarz
oai:cybra.p.lodz.pl:18439 ; ISBN 83-02-02371-X
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
Sep 14, 2021
Sep 14, 2021
4
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/21681
Edition name | Date |
---|---|
1984, Piekarstwo : technologia dla zsz. Cz. 1 | Sep 14, 2021 |
Reński, Antoni.
Reński, Antoni. Wiśniowski, Kazimierz.