Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. ; Turek, Monika. ; Bryszewska, Małgorzata. ; Jabłońska, Joanna. ; Mańkowska, Dorota. ; Sykuła-Zając, Anna. ; Wajs, Anna.
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
metale - toksykologia - badania - podręczniki laboratoryjne ; związki nieorganiczne - analiza - podręczniki laboratoryjne ; związki organiczne - analiza - podręczniki laboratoryjne ; żywność - analiza - podręczniki laboratoryjne
Red. nauk. Wydziału : Kalemba, Danuta ; Skrypt jest przeznaczony dla studentów Politechniki Łódzkiej, Wydziału Biotechnologiii Nauk o Żywności oraz innych Wydziałów Politechnik i Uniwersytetów,a także Uczelni Rolniczych. Mogą z niego również korzystać pracownicy laboratoriówbadawczych oraz przemysłowych.
oai:cybra.p.lodz.pl:17304 ; ISBN: 978-83-7283-363-1
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Biblioteka Politechniki Łódzkiej
2020-07-16
2020-07-16
0
https://cybra.lodz.pl/pl/publication/20471
Nazwa wydania | Data |
---|---|
Oznaczanie wybranych metali toksycznych, związków nieorganicznych i organicznych w żywności | 2020-07-16 |
Bryszewska, Małgorzata. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta.
Bryszewska, Małgorzata. Łodyga-Chruścińska, Elżbieta.
Łodyga-Chruścińska, Elżbieta.
Wajs, Anna. Kalemba, Danuta [dr hab. prof. PŁ]. Promotor.
Wajs, Anna. Kalemba, Danuta [dr hab. prof. PŁ]. Promotor.