Object structure

Title:

Biologically active compounds in food. International conference book of abstracts (Łódź, Poland / 15-16 October 2015) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 79 nr 1 (2015) ; Biotechnology and Food Science vol. 79 no. 1 (2015)

Creator:

Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.

Contributor:

Kalemba, Danuta. Red. ; Budryn, Grażyna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.

Publisher:

Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Place of publication:

Łódź

Date:

2015

Rights Management:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Rights Holder:

Politechnika Łódzka

License:

Licencja PŁ

Access Rights:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Keywords:

Biotechnologia ; Nauki o żywności

Description:

Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej. ; Organizatorzy konferencji: Polish Association of Food Technologists – local branch in Lodz, Faculty of Biotechnology and Food Science of the Lodz University of Technology, and Academy of Business and Health Sciences in Lodz

Language:

eng

Format:

application/pdf

Resource Type:

zeszyt naukowy PŁ ; książka pokonferencyjna - streszczenia ; dokument elektroniczny

Relation:

click here to follow the link

Identifier:

ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)

Digitization:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna

Location of original:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej