Język metadanych
Tytuł:
Biotechnology and Food Science vol. 78 no. 2 (2014) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 78 nr 2 (2014)
Autor:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Współtwórca:
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
Biotechnologia - czasopisma ; Chemia - czasopisma
Uwagi:
Od 2011 r. nr 75 nowy tytuł " Biotechnology and Food Science" ; CZBG-- B-ukł.alf. (P-3887)
Język:
Format:
Typ zasobu:
zeszyt naukowy PŁ ; dokument elektroniczny
Powiązania:
Identyfikator:
ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)
Digitalizacja:
Wersja elektroniczna : pierwotna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.