Język metadanych
Tytuł:
Alergia zawodowa – istotne zagrożenie zdrowia pracowników przemysłu spożywczego
Autor:
Świderska-Kiełbik, Sylwia ; Krakowiak, Anna ; Wittczak, Tomasz ; Pałczyński, Cezary
Wydawca:
Instytut Medycyny Pracy w Łodzi im. prof. J. Nofera ; Polskie Towarzystwo Medycyny Pracy
Miejsce wydania:
Data wydania:
Źródło:
Medycyna Pracy 2005; 56(6): 475-483
Prawa:
Właściciel praw:
Instytut Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
alergia zawodowa ; alergeny pokarmowe ; pracownicy przetwórstwa żywności
Język:
Format:
Typ zasobu:
czasopismo - artykuł ; dokument piśmienniczy
Identyfikator:
Digitalizacja:
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera ; Wersja elektroniczna : pierwotna
Lokalizacja oryginału:
Biblioteka Naukowa Instytutu Medycyny Pracy im. prof. J. Nofera