Metadata language
Title:
Biotechnology and Food Science vol. 77 no. 1 (2013) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 77 nr 1 (2013)
Creator:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Contributor:
Kalemba, Danuta. Red. ; Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Publisher:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Place of publication:
Date:
Rights Management:
Rights Holder:
License:
Access Rights:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Keywords:
Chemia - czasopisma ; Biotechnologia - czasopisma
Description:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej.
Language:
Format:
Resource Type:
zeszyt naukowy PŁ ; dokument elektroniczny
Relation:
Identifier:
ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)
Digitization:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna