• ris
    • BibTeX

Technologia spożywczych suszów ziemniaczanych

Boruch, Mieczysław.; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).

Język metadanych

  • English

Tytuł:

Technologia spożywczych suszów ziemniaczanych

Autor:

Boruch, Mieczysław. ; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).

Wydawca:

Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania:

1996

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Właściciel praw:

Boruch, Mieczysław. ; Nowakowska, Krystyna (technologia żywności).

Licencja:

Licencja PŁ

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

Suszenie - podręczniki akademickie ; Skrobia - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; Ziemniaki (bulwy) - przerób - podręczniki akademickie

Uwagi:

Bibliogr.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

książka ; dokument piśmienniczy ; skrypt PŁ

Digitalizacja:

Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj