Język metadanych
Tytuł:
Biotechnology and Food Science vol. 75 no. 1 (2011) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 75 nr 1 (2011)
Autor:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Współtwórca:
Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna.
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Słowa kluczowe:
Chemistry - Periodicals ; Biotechnology - Periodicals
Uwagi:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
Język:
Format:
Typ zasobu:
TUL scientific bulletin ; electronic resource
Powiązania:
Identyfikator:
ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782)
Digitalizacja:
Technical University of Lodz Library. Digitisation Department. ; Electronic version : digitisation