Język metadanych
Tytuł:
Biologically active compounds in food. International conference book of abstracts (Łódź, Poland / 15-16 October 2015) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 79 nr 1 (2015) ; Biotechnology and Food Science vol. 79 no. 1 (2015)
Autor:
Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.
Współtwórca:
Kalemba, Danuta. Red. ; Budryn, Grażyna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.
Wydawca:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Właściciel praw:
Licencja:
Prawa dostępu:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Słowa kluczowe:
Biotechnologia ; Nauki o żywności
Uwagi:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej. ; Organizatorzy konferencji: Polish Association of Food Technologists – local branch in Lodz, Faculty of Biotechnology and Food Science of the Lodz University of Technology, and Academy of Business and Health Sciences in Lodz
Język:
Format:
Typ zasobu:
zeszyt naukowy PŁ ; książka pokonferencyjna - streszczenia ; dokument elektroniczny
Powiązania:
Identyfikator:
ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna