• ris
    • BibTeX

Ćwiczenia laboratoryjne z analityki żywności

Jabłońska, J.; Łącka, A.; Jędrzejczyk, T.; Słowianek, M.; Majak, I.; Wolska, K.; Sobiecka, E.; Smolińska, B.; Leszczyńska, J.

Metadata language

  • Polski

Tytuł:

Ćwiczenia laboratoryjne z analityki żywności

Autor:

Jabłońska, J. ; Łącka, A. ; Jędrzejczyk, T. ; Słowianek, M. ; Majak, I. ; Wolska, K. ; Sobiecka, E. ; Smolińska, B. ; Leszczyńska, J.

Wydawca:

Technical University of Lodz

Data wydania:

2013

Prawa:

All rights reserved

Licencja:

TUL License

Prawa dostępu:

Fair use condition

Słowa kluczowe:

Food analysis ; Food chemistry

Uwagi:

Skrypt dla szkół wyższych.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

book ; electronic resource ; TUL textbook

Digitalizacja:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Born-digital document

Lokalizacja oryginału:

Lodz University of Technology Library

Secured publication

This publication is unavailable to your account. If you have more privileged account please try to use it or contact with the institution connected to this digital library.

How would you like to display the object?

Apply