Metadata language
Title:
Biotechnology and Food Science vol. 75 no. 2 (2011) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 75 nr 2 (2011)
Creator:
Contributor:
Kalemba, Danuta. Red. ; Łodyga-Chruścińska, Elżbieta. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. ; Piotrowska, Małgorzata. Red.
Publisher:
Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej
Place of publication:
Date:
Rights Management:
Rights Holder:
License:
Access Rights:
Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku
Keywords:
Biotechnologia ; Biotechnologia - czasopisma
Description:
Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł.
Language:
Format:
Resource Type:
dokument piśmienniczy ; zeszyt naukowy PŁ
Relation:
Identifier:
CZBG-- Z-ukł.alf. (P-3782) ; ISSN: 2084-0136 (print, original version)
Digitization:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji. ; Wersja elektroniczna : pierwotna