• ris
    • BibTeX

Procesy technologii żywności

Król, Bogusław.; Boruch, Mieczysław.

Język metadanych

  • English

Tytuł:

Procesy technologii żywności

Autor:

Król, Bogusław. ; Boruch, Mieczysław.

Wydawca:

Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania:

1993

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Właściciel praw:

Król, Bogusław. ; Boruch, Mieczysław.

Licencja:

Licencja PŁ

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

Przemysł rolno - spożywczy - podręczniki akademickie ; Skrypty dla Szkół Wyższych - Politechnika Łódzka ; Przemysł rolny - podręcznik

Uwagi:

Bibliogr. s. 252-254.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

książka ; dokument piśmienniczy ; skrypt PŁ

Digitalizacja:

Wersja elektroniczna : wtórna ; Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Digitalizacji.

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj