Język metadanych
Tytuł:
Receptury i przepisy ciastkarskie
Autor:
Wydawca:
Centralny Związek Spółdzielni Rolniczych "Samopomoc Chłopska". Zakład Wydawnictw.
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Licencja:
Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
Prawa dostępu:
Słowa kluczowe:
confectionery ; bakery and confectionery products ; pastry production ; confectionery production - recipes
Uwagi:
Wyd. 3, popr. i uzup. ; Książka składa się z dwóch części. W pierwszej zebrano 50 receptur na półprodukty oraz 147 receptur na gotowe wyroby ciastkarskie: drożdżowe, francuskie, bezowe, kruche, biszkoptowe i inne; druga zawiera wybór podstawowych przepisów regulujących produkcję ciastkarską.
Język:
Format:
Typ zasobu:
Digitalizacja:
Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation