Struktura obiektu

Tytuł:

Biologically active compounds in food. International conference book of abstracts (Łódź, Poland / 15-16 October 2015) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 79 nr 1 (2015) ; Biotechnology and Food Science vol. 79 no. 1 (2015)

Autor:

Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.

Współtwórca:

Kalemba, Danuta. Red. ; Budryn, Grażyna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.

Wydawca:

Lodz University of Technology Press

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania:

2015

Prawa:

All rights reserved

Właściciel praw:

Technical University of Lodz

Licencja:

LUT License

Prawa dostępu:

Fair use condition

Słowa kluczowe:

Biotechnology ; Food sciences

Uwagi:

Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej. ; Organizatorzy konferencji: Polish Association of Food Technologists – local branch in Lodz, Faculty of Biotechnology and Food Science of the Lodz University of Technology, and Academy of Business and Health Sciences in Lodz

Język:

eng

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

LUT scientific bulletin ; book of abstracts ; electronic resource

Powiązania:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator:

ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)

Digitalizacja:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Born-digital document

Lokalizacja oryginału:

Lodz University of Technology Library