Tytuł:

Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa

Współtwórca:

Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.

Recenzent:

Uradziński, Jan

Data wydania:

2004

Prawa:

All rights reserved

Licencja:

Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)

Prawa dostępu:

Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)

Słowa kluczowe:

poultry meat - production and trade - academic textbooks ; poultry meat - quality - academic textbooks ; basics of poultry meat technology ; methods of meat preservation ; meat storage

Uwagi:

Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

book ; language document ; academic textbook

Identyfikator:

ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp

Digitalizacja:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation

Lokalizacja oryginału:

Lodz University of Technology Library

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.