Język metadanych
Tytuł:
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa
Współtwórca:
Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.
Recenzent:
Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław. (część II) ; Ledóchowska, Eleonora. (część II) ; Chmiel, Aleksander. (część III) ; Bielecki, Stanisław. (część III)
Data wydania:
Prawa:
Licencja:
Legal license ; On legal basis of : Act of 4 February 1994 on copyright and related rights 28 Art. 3 p (Journal of Laws, no. 90, item 631, 2006)
Prawa dostępu:
Access only within Lodz University of Technology network : p.lodz.pl (LUT campus, Lodz, Poland)
Słowa kluczowe:
proteins - biotechnology ; enzymes - industrial use ; lipids - biotechnology ; saccharides - biotechnology ; enzymatic modification ; food ingredients ; food alergy
Uwagi:
Język:
Format:
Typ zasobu:
Powiązania:
Identyfikator:
ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp
Digitalizacja:
Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Electronic version : digitisation
Lokalizacja oryginału:
Zewnętrzna treść
Treść tej publikacji znajduje się poza biblioteką cyfrową.
Kliknij link poniżej, aby wyświetlić treść.
https://hdl.handle.net/11652/1979