Język metadanych
Tytuł:
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa
Współtwórca:
Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.
Recenzent:
Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław. (część II) ; Ledóchowska, Eleonora. (część II) ; Chmiel, Aleksander. (część III) ; Bielecki, Stanisław. (część III)
Wydawca:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Licencja:
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
Prawa dostępu:
Słowa kluczowe:
białka - biotechnologia ; enzymy - zastosowanie przemysłowe ; lipidy - biotechnologia ; sacharydy - biotechnologia ; enzymatyczna modyfikacja ; składniki żywności ; alergia pokarmowa
Uwagi:
Język:
Format:
Typ zasobu:
książka ; dokument piśmienniczy
Powiązania:
Identyfikator:
ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Lokalizacja oryginału:
Zewnętrzna treść
Treść tej publikacji znajduje się poza biblioteką cyfrową.
Kliknij link poniżej, aby wyświetlić treść.
https://hdl.handle.net/11652/1979