Metadata language
Title:
Enzymatyczna modyfikacja składników żywności : praca zbiorowa
Contributor:
Bielecki, Stanisław. Red. ; Bednarski, Włodzimierz. Red. ; Kołakowski, Edward . Red.
Reviewer:
Sikorski, Zdzisław E. (część I) ; Warchalewski, Jerzy R. (część I) ; Kowalski, Bolesław. (część II) ; Ledóchowska, Eleonora. (część II) ; Chmiel, Aleksander. (część III) ; Bielecki, Stanisław. (część III)
Publisher:
Wydawnictwo Akademii Rolniczej
Place of publication:
Date:
Rights Management:
License:
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
Access Rights:
Keywords:
białka - biotechnologia ; enzymy - zastosowanie przemysłowe ; lipidy - biotechnologia ; sacharydy - biotechnologia ; enzymatyczna modyfikacja ; składniki żywności ; alergia pokarmowa
Description:
Language:
Format:
Resource Type:
książka ; dokument piśmienniczy
Relation:
Identifier:
ISBN: 83-7317-031-6 ; id skryba-crisp
Digitization:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna
Location of original:
External content
This content is hosted outside the digital library.
Click the link below to view the content.
https://hdl.handle.net/11652/1979