• ris
    • BibTeX

Ćwiczenia laboratoryjne z analityki żywności

Jabłońska, J.; Łącka, A.; Jędrzejczyk, T.; Słowianek, M.; Majak, I.; Wolska, K.; Sobiecka, E.; Smolińska, B.; Leszczyńska, J.

Język metadanych

  • Polski

Tytuł:

Ćwiczenia laboratoryjne z analityki żywności

Autor:

Jabłońska, J. ; Łącka, A. ; Jędrzejczyk, T. ; Słowianek, M. ; Majak, I. ; Wolska, K. ; Sobiecka, E. ; Smolińska, B. ; Leszczyńska, J.

Wydawca:

Technical University of Lodz

Data wydania:

2013

Prawa:

All rights reserved

Licencja:

TUL License

Prawa dostępu:

Fair use condition

Słowa kluczowe:

Food analysis ; Food chemistry

Uwagi:

Skrypt dla szkół wyższych.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

book ; electronic resource ; TUL textbook

Digitalizacja:

Lodz University of Technology Library. Digital Content Creation and Access Management Department. ; Born-digital document

Lokalizacja oryginału:

Lodz University of Technology Library

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj