• ris
    • BibTeX

Ćwiczenia laboratoryjne z analityki żywności

Jabłońska, J.; Łącka, A.; Jędrzejczyk, T.; Słowianek, M.; Majak, I.; Wolska, K.; Sobiecka, E.; Smolińska, B.; Leszczyńska, J.

Język metadanych

  • English

Tytuł:

Ćwiczenia laboratoryjne z analityki żywności

Autor:

Jabłońska, J. ; Łącka, A. ; Jędrzejczyk, T. ; Słowianek, M. ; Majak, I. ; Wolska, K. ; Sobiecka, E. ; Smolińska, B. ; Leszczyńska, J.

Wydawca:

Politechnika Łódzka

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania:

2013

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Licencja:

Licencja PŁ

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

Analityka żywności ; Chemia spożywcza

Uwagi:

Skrypt dla szkół wyższych.

Język:

pol

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

książka ; skrypt PŁ ; dokument elektroniczny

Digitalizacja:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej

Poproś o dostęp

Nie masz uprawnień do wyświetlenia tego obiektu. Aby poprosić o dostęp do niego, wypełnij poniższe pola.

W jaki sposób chciałbyś wyświetlić ten obiekt?

Zastosuj