Język metadanych
Tytuł:
Receptury i przepisy ciastkarskie
Autor:
Wydawca:
Centralny Związek Spółdzielni Rolniczych "Samopomoc Chłopska". Zakład Wydawnictw.
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Licencja:
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
Prawa dostępu:
Słowa kluczowe:
ciastkarstwo ; wyroby piekarniczo-cukiernicze ; gotowe wyroby ciastkarskie ; produkcja ciastkarska - przepisy
Uwagi:
Wyd. 3, popr. i uzup. ; Książka składa się z dwóch części. W pierwszej zebrano 50 receptur na półprodukty oraz 147 receptur na gotowe wyroby ciastkarskie: drożdżowe, francuskie, bezowe, kruche, biszkoptowe i inne; druga zawiera wybór podstawowych przepisów regulujących produkcję ciastkarską.
Język:
Format:
Typ zasobu:
książka ; dokument piśmienniczy
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna