Obiekt

Tytuł: Kosowska kuchnia jarska / przepisy napisała R. Tarnawska ; układ i objaśnienia A. Tarnawskiego ; objaśnienia higjeniczne podał A. Tarnawski

Autor:

Tarnawska, Romualda

Data wydania:

1929

Współtwórca:

Tarnawski, Apolinary (1851-1943)

Wydawca:

M. Arct

Miejsce wydania:

Warszawa

Prawa:

Domena publiczna

Słowa kluczowe:

Kuchnia wegetariańska ; Higiena żywności

Format:

application/pdf

Identyfikator:

oai:cybra.p.lodz.pl:15076

Digitalizacja:

BG UMED Łódź

Lokalizacja oryginału:

BG UMED Łódź

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2017-12-06

Data dodania obiektu:

2017-12-06

Liczba wyświetleń treści obiektu:

693

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/18082

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji