Struktura obiektu

Tytuł:

Biologically active compounds in food. International conference book of abstracts (Łódź, Poland / 15-16 October 2015) ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 79 nr 1 (2015) ; Biotechnology and Food Science vol. 79 no. 1 (2015)

Autor:

Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności.

Współtwórca:

Kalemba, Danuta. Red. ; Budryn, Grażyna. Red. ; Piotrowska, Małgorzata. Red. ; Sykuła-Zając, Anna. Red. ; Wajs-Bonikowska, Anna. Red.

Wydawca:

Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej

Miejsce wydania:

Łódź

Data wydania:

2015

Prawa:

Wszystkie prawa zastrzeżone

Właściciel praw:

Politechnika Łódzka

Licencja:

Licencja PŁ

Prawa dostępu:

Dla wszystkich w zakresie dozwolonego użytku

Słowa kluczowe:

Biotechnologia ; Nauki o żywności

Uwagi:

Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza (1955-1979) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Technologia i Chemia Spożywcza (1980-1997) ; Journal appeared since 1955, as Zeszyty Naukowe Politechniki Łódzkiej: Chemia Spożywcza i Biotechnologia (1998-2010) ; Projekt okładki: Krzysztof, Kozieł. ; Statistical editor: Wojtczak, Maciej. ; Organizatorzy konferencji: Polish Association of Food Technologists – local branch in Lodz, Faculty of Biotechnology and Food Science of the Lodz University of Technology, and Academy of Business and Health Sciences in Lodz

Język:

eng

Format:

application/pdf

Typ zasobu:

zeszyt naukowy PŁ ; książka pokonferencyjna - streszczenia ; dokument elektroniczny

Powiązania:

kliknij tutaj, żeby przejść

Identyfikator:

ISSN: 2084-0136 (print, original version) ; ISSN: 2299-6818 (online)

Digitalizacja:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : pierwotna

Lokalizacja oryginału:

Biblioteka Politechniki Łódzkiej