Język metadanych
Tytuł:
Mięso i przetwory drobiowe : technologia, higiena, jakość : praca zbiorowa
Współtwórca:
Grabowski, Tadeusz. Red. ; Kijowski, Jacek. Red.
Recenzent:
Wydawca:
Wydawnictwa Naukowo-Techniczne
Miejsce wydania:
Data wydania:
Prawa:
Licencja:
Licencja ustawowa ; Podstawa prawna : Ustawa z dn. 4 lutego 1994 r. o prawie autorskim i prawach pokrewnych Art. 28 pkt 3 (Dz.U. 2006 nr 90 poz. 631)
Prawa dostępu:
Słowa kluczowe:
mięso drobiowe - produkcja i handel - podręczniki akademickie ; mięso drobiowe - jakość - podręczniki akademickie ; podstawy technologii mięsa drobiowego ; surowiec rzeźny ; metody utrwalania mięsa ; przechowalnictwo mięsa
Uwagi:
Autorami książki są pracownicy naukowi Akademii Rolniczejw Poznaniu, Politechniki Łódzkiej, emerytowani pracownicynaukowi Centralnego Ośrodka Badawczo-RozwojowegoDrobiarstwa w Zakrzewie k/Poznania oraz WojewódzkiegoZakładu Weterynarii w Poznaniu, a także Zakładów DROP SAw Ostrowie Wlkp.Redaktorami naukowymi są: Tadeusz Grabowski i Jacek Kijowski. ; ; Dla studentów akademii rolniczych, dla lekarzy weterynarii oraz nauczycieli i uczniów szkół średnich o profilu spożywczym.
Język:
Format:
Typ zasobu:
książka ; dokument piśmienniczy ; podręcznik akademicki
Identyfikator:
ISBN: 83-204-2945-5 ; id skryba-crisp
Digitalizacja:
Biblioteka Politechniki Łódzkiej. Oddział Tworzenia Zasobów Cyfrowych. ; Wersja elektroniczna : wtórna