Obiekt

Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.
Ta publikacja jest chroniona prawem autorskim. Dostęp do jej cyfrowej wersji jest możliwy po zalogowaniu.

Tytuł: Zatężenie roztworów metodą kriokoncentracji ; Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza z. 18 (1968)

Kolekcje, do których przypisany jest obiekt:

Data ostatniej modyfikacji:

2019-11-21

Data dodania obiektu:

2013-12-18

Liczba wyświetleń treści obiektu:

30

Wszystkie dostępne wersje tego obiektu:

https://cybra.lodz.pl/publication/10067

Wyświetl opis w formacie RDF:

RDF

Wyświetl opis w formacie OAI-PMH:

OAI-PMH

Nazwa wydania Data
Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza z. 18 (1968) 2019-11-21

Obiekty

Podobne

Ta strona wykorzystuje pliki 'cookies'. Więcej informacji