TY - GEN A1 - Politechnika Łódzka. Wydział Biotechnologii i Nauk o Żywności. A2 - Kalemba, Danuta. Red. A2 - Budryn, Grażyna. Red. A2 - Piotrowska, Małgorzata. Red. A2 - Sykuła-Zając, Anna. Red. A2 - Wajs-Bonikowska, Anna. Red. PB - Wydawnictwo Politechniki Łódzkiej L1 - http://cybra.lodz.pl/Content/16162/Biological_ActiveCompound_BookAbstract_2015.pdf L2 - http://cybra.lodz.pl/Content/16162 T1 - Biologically active compounds in food. International conference book of abstracts (Łódź, Poland / 15-16 October 2015) T1 - Zeszyty Naukowe. Chemia Spożywcza i Biotechnologia z. 79 nr 1 (2015) T1 - Biotechnology and Food Science vol. 79 no. 1 (2015) UR - http://cybra.lodz.pl/dlibra/docmetadata?id=16162 ER -